OSTOSKORISSA
ei yhtššn tuotetta

Yhteensä: 0.00 €

Lauantai 18.5.2024
 
Tuotteet ja tarjoukset | Tilausehdot & -ohjeet | Asiakaspalvelu | Yritys

 

   Aprikoosi√∂ljygeeli 50 ml
19.90 €


"KASVOJENKOHOTUS" MALTTAMATTOMILLE!
APRIKOOSI√ĖLJY - paras ryppyjen poistaja!

APRIKOOSI√ĖLJYGEELI kaikentyyppiselle iholle:

  • Vaikuttaa suotuisasti my√∂s huonosti paraneviin arpiin.
  • Lievitt√§√§ auringon polttamaa ja palanutta ihoa.
  • Rauhoittaa √§rtyneen ihon ja kosteuttaa kuivan ja hilseilev√§n ihon.
  • Palauttaa ihon joustavuuden ja nuorekkuuden.

Tiesitkö, että aprikoosiöljy jo 5000 vuotta sitten oli kiinalaisten kuninkaiden ja kuningattarien salainen kauneudenhoitoaine? Jo silloin se oli kuin nuoruuden lähde monine arvokkaine, luontaisine ainesosineen. Se tunnettiin luonnon nuorentavana "ihmeaineena". Nyt tämä arvokas hedelmä on jälleen löydetty ja sen kivistä on valmistettu käänteentekevää kosmeettista geeliä joka suojaa ja hoitaa ihoa.
Mikäli sinulla on vanha, ryppyinen, kuiva ja epäpuhdas iho on veltostuneet ihosolut "uudelleen herätettävä" niin, että luonnollinen kosteus ja ravintoaineet pääsevät takasin soluihin. Arvokkaat ainesosat varastoituvat ihosoluihin ja suojaavat välittömästi ympäristön vaikutusta ja liian aikaista vanhenemista vastaan. Tulos: Saat lyhyessä ajassa ja täysin luonnollisella tavalla nuorekkaan ihon.
Luontaisilla vaikutusaineilla on tärkeä elvyttävä vaikutus joka estää ryppyjen kehittymisen. Ne tasoittavat olevassa olevia ryppyjä ja antavat kosteutta ja elastisuutta ihosoluille. Näin iho tulee nopeasti sileämmäksi silmien ympärillä, poskilla, kaulassa ja otsassa.
Miten aprikoosiöljygeelin ainesosat vaikuttavat?
Aprikoosiöljyn ainesosat vaikuttavat stimuloivasti kuivuneisiin ihosoluihin ja vähentävät näkyvästi ryppyjä lyhyessä ajassa jolloin ihostasi tulee nuorekkaan ja raikkaan näköinen.
Miten rypyt voivat hävitä?
Koska aprikoosiöljygeeli "korjaa" ne ihosolut joita sillä käsitellään. Se pitää huolen siitä, että solut saavat enemmän kosteutta ja erityisesti niitä ravintoaineita mitä ne tarvitsevat. Tämän ansiosta esim. silmän alla olevat renkaat vähenevät näkyvästi ja ihon kuivuus häviää.
Voiko aprikoosiöljygeeliä käyttää herkällä iholla?
Kyllä, koska salaperäiset vaikuttavat ainesosat ratkaisevat ongelman puhtaasti biologisella tavalla. Geeliä voi käyttää aran ihon suojaamiseen ja hoitoon. Se tekee ihosta pehmeän ja sopii erinomaisesti myös miehille parranajon jälkeen.
Erikoistarjous
Voit hoitaa ihoasi ilmaiseksi viiden päivän ajan aprikoosiöljygeelillä ja vakuuttua sen tehosta. Jo kolmen päivän jälkeen on ihosi joustavampi, terveempi ja nuorekkaampi. Mikäli et ole tyytyväinen tulokseen palautat geelipurkin meille ja maksamme rahasi takaisin.

Tarjous! 2 kpl 34,80 (säästät 5,-)!Tuoteno 16100
kpl a' hinta: 19.90€

Aprikoosiöljygeeli 50 ml

Tuoteno 16101
kpl a' hinta: 34.80€

Aprikoosiöljygeeli 50 ml 2kpl


 
   

Age Blemish voide
13.90 €

Uusi tehokas voide joka hävittää epäesteettiset maksaläiskät käsistä ja kasvoilta!

 


Aprikoosiöljygeeli 50 ml
19.90 €

"KASVOJENKOHOTUS" MALTTAMATTOMILLE! APRIKOOSI√ĖLJY - paras ryppyjen poistaja!

 
  Yhteistyökumppaneiden sivuja
Copyright © Directstore
Puhelin tilaukset 09-680 1600