OSTOSKORISSA
ei yhtššn tuotetta

Yhteensä: 0.00 €

Maanantai 16.5.2022
 
Tuotteet ja tarjoukset | Tilausehdot & -ohjeet | Asiakaspalvelu | Yritys

 

 



  Swing Pro -harjoittelulaite
59.90 €


Uudella Swing Pro harjoittelulaitteella litteämpi ja kiinteämpi vatsa ennätys-ajassa! 5 minuuttia päivässä tekee kehostasi hoikemman, vahvemman ja kauniimman!

Swing Pro -harjoittelulaitteen avulla saat helposti hoikan ja kiinteän unelmavyötärön. Swing Pro on todella tehokas harjoittelulaite kotikäyttöön. Yksi ainoa liike harjoittaa kaikkia vatsalihaksiasi supertehokkaalla ja samanaikaisesti hellävaraisella tavalla. Ei rasittavia sit-up harjoituksia ja haitallista rasitusta selälle ja niskalle. 5 minuutin päivittäisellä harjoituksella pääset eroon ylimääräisistä rasvakerrostumista ja saat vahvemman vatsan ja hoikemman kehon. Lisäksi poltat kaloreita ja rasvaa harjoitellessasi. Säädät helposti laitteen vastuksen juuri sopivaksi itsellesi ja lisäät sitä harjoittelun edistyessä. Swing Pro on erittäin helppokäyttöinen ja sopii kaikenikäisille naisille ja miehille, mukana seikkaperäiset harjoittelu-ohjeet. vahvemmiksi! sopii. Swing Pro on kokoontaitettava ja vaatii erittäin pienen säilytystilan. Vankka rakenne, vahvat teräsputket, kestävä maalattu pinta, miellyttävä pehmustettu istuin ja mukavat kädensijat. 2 vuoden takuu. Mitat n. 61 x 74 x 84-110 cm. Säädettävä 14 asentoon jokaiselle sopivaksi. Swing Pro on suunniteltu antamaan nopeita ja näkyviä tuloksia.

TULOSTAKUU! Ellet 30 päivän kuluttua ole tyytyväinen saavuttamaasi tulokseen voit palauttaa laitteen meille ja saat siitä maksamasi rahat takaisin. Sinulla ei ole mitään muuta menettävää kuin ylimääräiset kilosi!



Tuoteno 47795
kpl a' hinta: 59.90€

Swing Pro -harjoittelulaite

Tuoteno 47795
kpl a' hinta: 59.90€

Swing Pro -harjoittelulaite

Tuoteno 47795
kpl a' hinta: 59.90€

Swing Pro -harjoittelulaite


 
   

Kylpyhuonematot 2 kpl
9.90 €

- Erittäin pehmeät ja miellyttävät! - Upeat pastelliväriset kukkakuviot! - Erittäin korkealaatuiset! - Kumilla päällystetty alapinta!

 


Age Blemish voide
13.90 €

Uusi tehokas voide joka hävittää epäesteettiset maksaläiskät käsistä ja kasvoilta!

 
  Yhteistyökumppaneiden sivuja
Copyright © Directstore
Puhelin tilaukset 09-680 1600